Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку — Фото 1

Засмага – це захисна реакція шкіри на шкідливу дію ультрафіолету. І якщо ваша шкіра завжди реагує погано, рано чи пізно це може призвести до негативних наслідків, адже доведено, що ультрафіолет здатний акумулюватися в організмі. Сонячні опіки, отримані в дитинстві, підвищують ризик розвитку меланоми – однієї з найбільш злоякісних пухлин. Опіки, отримані в дорослому віці, підвищують ризик розвитку раку шкіри (базальноклітинного, плоскоклітинного раку шкіри).

 

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку

 

Фототипи шкіри поділяються залежно від здатності засмагати:

I ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Кельтський
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Світла шкіра, часто з веснянками, зазвичай руде волосся і світлий колір очей.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Навіть 30-ти хвилинне перебування під прямими сонячними променями може викликати опіки. Шкіра не засмагає, а червоніє і покривається пухирями.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Засмага протипоказана. Кращі місця для відпочинку з помірним кліматом: північні країни Європи, Канада, Балтійське море.

II ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Нордичний
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Світла шкіра, світло-русяве або каштанове волосся, світлий або коричневий колір очей.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Чутлива шкіра, погано засмагає, часто згорає.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Країни з помірним кліматом, де сонце не настільки агресивне, як в екваторіальній зоні: країни східної, центральної та північної Європи, Канада, США (крім південних штатів), Японія, Південна Корея.

III ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Темний європейський
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Світла шкіра або кольору слонової кістки, русяве або каштанове волосся, карі або темні очі.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Шкіра засмагає зазвичай добре, засмага проявляється навіть при недовгому перебуванні на сонці.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Країни з помірним і субтропічним кліматом: власники такого типу шкіри можуть дозволити собі нетривалі поїздки в південні країни Європи, країни північної Африки (Єгипет, Туніс, Марокко), Туреччину, Ізраїль, країни Кавказу, Китай.

IV ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Середземноморський
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Смаглява шкіра, темне волосся і темні очі.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Шкіра добре і швидко засмагає, рідко обгорає.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Країни з помірним, субтропічним і тропічним кліматом: цим людям можна їхати ще далі – ОАЕ, Йорданія, північна Африка, Мексика, Центральна Америка (Куба, Домініканська республіка), середня Азія.

V ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Індонезійський або середньосхідний
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Смаглява шкіра, зазвичай оливкового відтінку. Темні очі і волосся.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Шкіра не згорає, засмага схоплюється швидко і тримається довго.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Країни з помірним, субтропічним і тропічним кліматом: власники цього фототипу можуть проводити відпустку практично без негативних наслідків для шкіри в країнах Латинської Америки, Австралії, країнах північної і південної Африки, Середньої та Східної Азії.

VI ФОТОТИП

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Афроамериканський
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Дуже темна шкіра. Чорне волосся темно-карі або чорні очі.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку У таких людей виробляється велика кількість меланіну, за рахунок якого вони ніколи не обгорають. Через колір шкіри засмага непомітна.
Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку Єдиний фототип, який може знаходитися в субекваторіальній і екваторіальній зоні без шкоди для шкіри: Африка, Мадагаскар, країни південно-східної і південної Азії (Індія, Шрі Ланка, Таїланд, В'єтнам, Індонезія, Мальдіви) та ін.

Більшість населення України – люди зі шкірою III і IV типу.

 

Визначте свій фототип шкіри і дізнайтеся, де найкраще провести відпустку

Записатись на консультацію