«Як мій перукар врятував мені життя» - Айлін Корі, мешканка штату Огайо

«Як мій перукар врятував мені життя» - Айлін Корі, мешканка штату Огайо — Фото 1

На початку червня Айлін Корі відвідала свого давнього перукаря Карі Філліпс для чергового фарбування волосся. Коли Карі розділила волосся своєї клієнтки для фарбування, вона помітила дивну пляму на її потилиці.

 

«Ти вдарилася головою?» - запитала Карі, - «Я тут дещо бачу, і мені не подобається те, що я бачу».

Карі зробила фото і показала його Айлін.

«Це було дуже страшно. Незважаючи на те, що Карі сказала, що пляма за розміром менше копійки, вона мала неоднорідний колір і нерівні краї. Схожа на синяк, але вона плоска, не піднімалася над рівнем шкіри», - згадує Айлін.

Карі фарбувала волосся Айлін кожні три тижні і точно знала, що цієї плями раніше не було.

Завдяки тому, що сестра перукаря – медсестра в дерматологічній клініці, Карі Філліпс, працюючи в звичайному салоні в Уестлейку, штат Огайо, знає, що необхідно звертати увагу і перевіряти доступні ділянки шкіри при роботі з клієнтами, особливо важкодоступні клієнту місця, як в цьому випадку. Більшість людей не оглядають свої потилиці, тому що фізично не можуть цього зробити.

Айлін Корі відразу ж відвідала свого дерматолога для проведення діагностики і біопсії.

«Я дуже злякалася... Очікування результатів нестерпне...» - розповідає вона.

В результаті у Айлін була діагностована меланома нульової стадії – коли злоякісні клітини ще не поширилися за межі плями.

«Якщо мені судилося зіткнутися з меланомою, то це був найкращий варіант. Це було просто неймовірне полегшення, коли я дізналася, що все зроблено вчасно!» - згадує Айлін.

Хірург видалив новоутворення з її голови і Айлін зітхнула з полегшенням, адже її перукар Карі Філліпс вчасно виявила меланому. Тепер Айлін носить капелюх.

«Ми думаємо, що наше волосся закриває шкіру голови і захищає нас, або взагалі про це не думаємо, і дуже даремно!» - каже Айлін.

Досвід Айлін Корі та її перукаря Карі Філліпс ще раз доводить, що всі фахівці, що працюють з обличчям і тілом клієнта (косметологи, перукарі, масажисти, нігтьові фахівці та ін.) повинні знати, що таке меланома, як вона виглядає, ознаки переродження родимки АКОРД, і, у випадку виявлення підозрілих новоутворень, своєчасно направити свого клієнта до лікаря.

 

«Як мій перукар врятував мені життя» - Айлін Корі, мешканка штату Огайо

 

За матеріалами Today.

Записатись на консультацію