Настала осінь – пора, що найбільш придатна для проведення процедур омолодження

Настала осінь – пора, що найбільш придатна для проведення процедур омолодження — Фото 1

Настала осінь – найбільш придатна пора для проведення процедур омолодження. Шкіра під впливом жаркого літнього сонця втратила вологу, в результаті з'явилися нові зморшки, а також пігментація, нерівний колір обличчя…

 

Яку ж процедуру слід вибрати для відновлення шкіри, щоб повернути їй свіжість та пружність, розгладити зморшки? Бажано, щоб вона була високоефективною, мінімально болісною і підходила для соціально активних людей, не порушуючи звичайний ритм життя.
Всім цим вимогам відповідає процедура фракційного лазерного омолодження. Це найбільш ефективний метод омолодження шкіри в сучасній естетичній медицині.

 

Фракційне лазерне омолодження ґрунтується на методі дермального оптичного термолізу (ДОТ) – випаровування тканин у вигляді мікрозон (фракцій) з одночасним прогріванням (термальною стимуляцією) навколишньої шкіри. Для проведення процедури застосовується лазерна система SmartXideDOT (DEKA, Італія), яка генерує лазерне випромінювання СО2 з довжиною хвилі 10600 нм. Завдяки фракційному лазерному впливу забезпечується швидка регенерація шкіри, а термічний вплив призводить до стимуляції неоколагенезу та стійкого ліфтингового ефекту.

Показаннями до проведення цієї процедури є всі види зморшок, а також інші порушення рельєфу шкіри (нерівності, пористість, рубчики після вугрової хвороби), в'ялість шкіри, зниження її еластичності, гіперпігментації. Фракційне лазерне омолодження може проводитися на будь-яких ділянках шкіри – обличчя (в тому числі зона навколо очей), шия, декольте, тильна поверхня кистей рук, зона живота та ін. Також цей метод успішно застосовується для зменшення стрий (розтягнень шкіри).

Процедура не потребує проведення анестезії, або використовується анестезуючий крем.

Період реабілітації після процедури мінімальний і триває, в середньому, 2-3 дні, коли відзначається невелике почервоніння та набряклість шкіри. З 3-го дня відбувається непомітне відлущування точкових мікроскоринок, що утворилися в місцях проникнення в шкіру лазерних мікропроменів. Так як період реабілітації нетривалий, фракційне лазерне омолодження називають «процедурою вихідного дня».

Кількість процедур визначається індивідуально і залежить від стану шкіри. Іноді для досягнення бажаного ефекту достатньо однієї процедури, а може знадобитися кілька з інтервалом 1–1.5 міс.

 

Фракційне лазерне омолодження має багато переваг у порівнянні з іншими процедурами омолодження:

  • можливість обробляти всі ділянки шкіри обличчя та тіла, в тому числі такі, як периорбітальна зона, шкіра молочних залоз і т.д .;
  • видимий стійкий ефект після першої процедури;
  • мінімальний період реабілітації;
  • відсутність ризику витончення шкіри і появи рубцевих змін.

Завдяки процедурі фракційного лазерного омолодження спостерігається вирівнювання рельєфу шкіри, поліпшення її тургору та еластичності, розгладження зморшок, виражена підтяжка шкіри навколо очей, освітлення гіперпігментацій, зменшення розмірів і глибини розтягнень (стрий). Таким чином, метод фракційного лазерного омолодження поєднує високу ефективність та максимальну безпеку і є процедурою вибору для омолодження шкіри і вирішення різноманітних естетичних проблем.

Записатись на консультацію