Народжений іншим. Олівія Джейн, вроджений гігантський меланоцитарний невус

Народжений іншим. Олівія Джейн, вроджений гігантський меланоцитарний невус — Фото 1

#НародженийІншим

 

Олівія Джейн, вроджений гігантський меланоцитарний невус

 

Люди з вродженим гігантським меланоцитарним невусом, зазвичай, мають на тілі один великий (більше 20-ти см) невус, нерідко вкритий волосяним покривом, та безліч дрібних новоутворень, розсіяних по всьому тілу, що називаються супутникові або розсіяні невуси.

Діти, народжені з таким невусом, часто зіштовхуються з емоційними розладами та стресом з приводу свого зовнішнього вигляду, тому що вони народилися не схожими на інших.

Олівія Джейн народилася у 2019 році з невусом, що покриває половину її обличчя.

 

Народжений іншим. Олівія Джейн, вроджений гігантський меланоцитарний невус

 

Доктор Ніколь Джулія – автор серії книг «The Able Fables» про особливих дітей, що народилися з відмінностями і Олівія – героїня її наступної книги.

Автор розповідає про своїх маленьких героїв і про те, як їм вдається долати усі труднощі, а головна мета створення цих книг – довести цим діткам, що вони спроможні на більше, ніж їм може здаватися. 

Книги надихають діточок з усього світу, хто зіткнувся з подібними труднощами з народження, не замикатися у собі, а бути впевненими у своєму повноцінному майбутньому і йти в доросле життя та жити активним та насиченим життям, як усі інші. 

 

Записатись на консультацію