Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Голлівудські зірки, що бояться засмаги — Фото 1

Мерилін Монро казала: «Сонце старить швидше, ніж час». І, напевно, була права. Наша шкіра стає сухою і зморшкуватою, якщо довго засмагати і не користуватись кремами. Більше того, після такого задоволення можна ще й захворювання на рак шкіри отримати! Але це не означає, що сонця треба категорично уникати скрізь і завжди. Хоча деякі зірки мають зовсім іншу думку.

 

  1. Діта фон Тіз

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Королева бурлеску ніколи не засмагає! Саме тому в неї така біла і порцелянова шкіра. Діта завжди користується кремами з SPF-фільтром, причому накладає їх товстим шаром. А все через те, що дуже боїться втратити «свою публіку».

«Я рідко виходжу на вулицю в сонячну погоду, тому що боюся постаріти і перестати бути цікавою для своєї публіки. У тих, хто багато часу проводить на сонці, шкіра стає брудно-коричневою, лущиться, через що вони виглядають неохайними і недоглянутими – мені зовсім не хочеться справляти таке враження. Звичайно, від зморшок нікуди не дінешся, але нехай краще вони у мене з’являться на білій шкірі».

 

  1. Ніколь Кідман

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Ніколь Кідман панічно боїться сонця. Саме тому зйомки під відкритим небом стають для неї проблемою. Особливо – на пляжах та островах. Через це її продюсери складають графік так, щоб акторка якомога менше знаходилась під сонячним промінням. А ще Ніколь ніколи не забуває про креми із SPF-фільтром – навіть у тіні.

Причина такого страху – ризик захворіти на рак шкіри. Адже колись у неї була злоякісна пухлина на нозі. Все тому, що Кідман – типова представниця людей, що входять до групи підвищеного ризику захворювання на меланому та рак шкіри.

 

  1. Джуліанна Мур

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

А ця акторка просто не може дозволити собі засмагати! І завжди заздрила людям, які робили це безперешкодно. Адже Джуліанні, із білосніжною шкірою та веснянками, сонце дає лише червоно-яскраве почервоніння – опік. Зрозуміло, ніхто не хоче такого ефекту.

Тому вона завжди носить сонцезахисні окуляри, головний убір і не виходить на вулицю, не намастившись кремом. Причому не лише влітку, але й взимку!

«Мене дивують дівчата, які не ховаються від сонця або, тим більше, годинами засмагають. Невже вони не розуміють, як це небезпечно – вони ризикують отримати пігментні плями і передчасно постаріти».

 

  1. Енн Гетевей

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Енн завжди бронзує свою шкіру на червоні доріжки і публічні виходи у світ. А в житті її лице – світле і вкрите веснянками.

Акторка ніколи не засмагає. Справа в тому, що у її сім’ї були випадки захворювання на рак шкіри, тому й не дивно, що Гетевей так налякана.

«Головне, щоб шкіра була здоровою. Я намагаюся не з’являтися на вулиці в пік сонячної активності і ніколи не засмагаю».

 

  1. Скарлетт Йоганссон

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Шкіра цієї зірки просто не сприймає сонячні промені. Варто лише трохи «переборщити» із сонцем, як шкіра стає червоною і вкривається пухирями.

«Я не люблю засмагати. А виходячи на відкрите сонце, завжди перед цим наношу креми, які захищають шкіру від шкідливого впливу сонячних променів».

 

  1. Леді Гага

Голлівудські зірки, що бояться засмаги

Епатажна співачка завжди носить із собою крем від засмаги. Ходять чутки, що вона навіть макіяж на ніч не змиває. А все тому, що боїться старіння шкіри через вплив сонця.

«Я не люблю засмагу, на моєму обличчі вона виглядає негарно, і це призводить до зморшок».

 

Хто знає, можливо майже сторічну еру «засмаги від Коко Шанель» повільно витісняє мода на білу порцелянову шкіру, справжній розквіт якої тривав протягом 16-18 століття, після того, як англійська королева Єлизавета I ввела моду на аристократичну блідість.

А враховуючи те, що озоновий шар Землі за останнє століття став набагато тоншим, й, відповідно, вплив сонця на шкіру і організм – агресивнішим, то це лише позитивно позначиться на здоров’ї людства.

 

За матеріалами «Ранок. ICTV».

Записатись на консультацію