Дівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себе

Дівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себе — Фото 1

25-річна Пейдж Білліот (Paige Billiot) з Лос-Анджелеса народилася з великою темно-червоною родимою плямою на лівій щоці. Це «винна» пляма — вроджена патологія кровоносних судин дерми.

 

Дівчина сильно соромилася своєї «відмітини», але вирішила перетворити недолік в перевагу. Вона знялася в декількох розкішних фотосесіях, щоб змінити ставлення суспільства до різних недосконалостей шкіри.

Пейдж розповіла, що в дитинстві пляма на обличчі робила її вразливою. Однокласники жартували над нею і вішали ярлики. А одного разу її навіть хотіли побити! Але Пейдж втомилася від насмішок, встала перед класом і дозволила поставити їй будь-які питання про пляму. Після такого сміливого вчинку ставлення однокласників до дівчини змінилося, але найголовніше — вона сама інакше подивилася на проблему.

З тих пір вона знайшла упевненість і дала собі обіцянку, що ніщо не зможе перешкодити їй на шляху до мрії. Пейдж вирішила стати актрисою, але вроджена пляма заважала їй просуватися по кар'єрних сходах. «На жаль, у більшості людей є уявлення про те, якими мають бути ідеальне обличчя і тіло, а моє обличчя занадто відрізняється від цих загальноприйнятих уявлень», - говорить Пейдж.

Пейдж вирішила встати по інший бік камери — вона спробувала себе в режисурі. Дівчина також створила проект, за допомогою якого допомагає людям зі схожими проблемами повірити в себе. Вона сподівається, що за допомогою свого проекту вона зможе перевернути уявлення людей про красу.

«Винні» плями ніколи не проходять самі по собі. Але сьогодні, лазерне лікування, в більшості випадків, дозволяє повністю або частково позбутися від вроджених судинних патологій шкіри, що дає надію всім, хто зіткнувся з подібною проблемою соціальної адаптації в суспільстві.

 

Дівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себеДівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себе

Дівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себеДівчина з «винною» плямою на обличчі стала зіркою і допомагає людям повірити в себе

Записатись на консультацію