Чому лазер Vbeam найкращий в лікуванні судинних патологій шкіри?

Чому лазер Vbeam найкращий в лікуванні судинних патологій шкіри? — Фото 1

Лазер Vbeam американської корпорації Candela має характеристики, які не мають аналогів на ринку.

Доведена безпека – єдиний у світі судинний лазер, який отримав схвалення FDA в області роботи з судинними патологіями у немовлят з перших днів життя.

Найбільше число наукових публікацій і сотні тисяч вдячних пацієнтів по всьому світу робить цей апарат досконалим у своєму класі!

 

Чому Candela використовує довжину хвилі 595 нм у лазері VBeam?

Чому лазер Vbeam найкращий в лікуванні судинних патологій шкіри?

Справа в тому, що в довжині хвилі 595 нм оптимально поєднуються поглинання гемоглобіном і глибина проникнення лазерного випромінювання.

Система Vbeam передає імпульс довжиною хвилі 595 нм, що проходить через епідерміс і дерму та поглинається оксигемоглобіном НЕ навколишньої тканини, а кровоносних судин. Таким чином, промінь лазера впливає ТІЛЬКИ на патологічні судини шкіри, шкіра залишається неушкодженою, утворення опіків та рубців неможливе. Так, лікування лазером Vbeam є абсолютно безпечним для дитини та не потребує наркозу. 

Лікування судинних патологій шкіри у дітей потрібно починати якомога раніше: гемангіомам властивий активний ріст протягом першого року життя, «винні» плями ростуть разом з дитиною і ніколи не розсмоктуються самостійно. Курс лікування призначається лікарем індивідуально на консультації, в середньому курс становить 6-10 процедур з інтервалом 3-5 тижнів.

Чому лазер Vbeam найкращий в лікуванні судинних патологій шкіри?

 

ФОТО результатів лікування гемангіом лазером Vbeam

 

Судинні ураження шкіри, з якими справляється Vbeam:

Записатись на консультацію