20 травня 2024 – День меланоми в Україні

20 травня 2024 – День меланоми в Україні

20 травня 2024 року в Україні відбудеться День діагностики меланоми – масштабний соціальний проект, що проводиться в нашій країні щорічно, починаючи з 2009 року в рамках панєвропейської програми «Євромеланома». В цей день усі бажаючі мають змогу безкоштовно обстежити родимки та новоутворення шкіри в клініках-учасницях проекту.

 

Офіційним представником та організатором програми «Євромеланома» в Україні виступає громадська організація «СТОП-МЕЛАНОМА».

 

«Живи та вчись – вчись жити» – цьогорічний слоган «Євромеланоми», що акцентує увагу на пацієнті, що вже хворів на меланому або рак шкіри та якості його життя. Самоперевірка, регулярне відвідування дерматолога, ведення здорового способу життя і постійний сонцезахист, психологічна підтримка як серед близьких, так і незнайомих людей – базові складові, що допоможуть пацієнтові продовжувати жити та відчувати себе у безпеці. Більше про кампанію на сайті https://stop-melanoma.net.

 

Першим медичним закладом в Україні, що провів безкоштовні огляди в рамках проекту, був саме Інститут дерматокосметології доктора Богомолець (нині – BOGOMOLETS CLINIC). За 15 років до проекту з кожним роком доєднувались клініки та лікарі з усіх регіонів, так проект став одним з наймасштабніших соціальних медичних проектів в Україні. За ці роки було безкоштовно оглянуто майже півмільйона людей, і виявлено більше півтори тисячі меланом, а це – врятовані життя.

 

Проект проходить за підтримки дерматологічних лабораторій:

• La Roche-Posay

• Eau Thermale Avène

 

За традицією, День меланоми пройде у зручному гібридному форматі:
- онлайн-діагностика на порталі https://stop-melanoma.net (з 18 до 20 травня)
- очні огляди у кабінетах лікарів та клініках - учасниках проекту за попереднім записом (20 травня).

 

Ви можете записатись на безкоштовний огляд у BOGOMOLETS CLINIC у Києві за тел. (044) 235-00-08 та Львові – (067) 677-72-27.

 

Cписок всіх міст, лікарів та клінік, що прийматимуть 20.05 в рамках проекту доступний на сторінці https://stop-melanoma.net/cities.

Похожие новости

Новости компании
8 травня о 13:00 в інформаційній агенції УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «...
More Button
Новости компании
Увага! Шахраї не на карантині!Нагадуємо, що лікарі Клініки доктора Богомолець не лікують псоріаз за...
More Button

Записаться на консультацию